Kruising XAS-Audit/XAF-Audit bestanden

Money Back Consultancy werkt met een tool die gebaseerd is op een XAS-audit file die elke werkgever in Nederland gebruikt.
Hier worden de gegevens van de salarissen van uw werknemers in verwerkt en dient als digitale communicatielijn met de fiscus.
Elke Nederlandse werkgever werkt daarnaast met een XAF-audit file. Dit is het financiële gedeelte binnen de organisatie.
Money Back Consultancy heeft nu een systeem in ontwikkeling die het kruisen van het XAS-Audit bestanden met XAF-Audit bestanden mogelijk gaat maken. Hiermee verlichten wij het werk van de accountant met 50%.
Verder heeft de werkgever ieder moment van de dag inzicht in zijn financiële situatie en inzicht of er wel gebruik gemaakt wordt van elke fiscale ( voordeel ) regeling.
De werkgever zal met onze dienstverlening in de toekomst een aanmerkelijk bedrag besparen.

Pensioenscan

Money Back Consultancy is een tool aan het ontwikkelen die direct inzicht geeft in een juiste afdracht van werkgeverspremies voor de pensioenen van de werknemers.
Vanaf 2017 worden door de fiscus enkele componenten in het XAS-Audit file verplicht gesteld zodat Money Back Consultancy een volledig inzicht krijgt in de juistheid van afgedragen werkgeverspremies pensioenen.
De werkgever krijgt met onze tool  binnen enkele minuten inzicht in de juistheid van de afdrachten en doet hier zijn financiële voordeel mee. Hierbij kan Money Back Consultancy vanaf datum premieplicht onjuist berekende premies voor de werkgever terugvorderen.
Met deze tool bereikt Money Back Consultancy dat de werkgever in plaats van voorschotten direct de juiste premies kan afdragen.